AMAVI collab announcement

Vanaf nu zal ik regelmatig bloggen op de website van Amavi, de PMU groot handel van Nederland.

Lees hieronder mijn eerste blog:

Ik ben een “vakgekkie” zoals de dames van Amavi dat leuk noemden. En het klopt, ik ben gepassioneerd in wat ik doe en kan er soms wat in doorslaan hoor ik thuis wel eens. Ik heb Priscilla een aantal jaar geleden ontmoet en zonder dat ze het doorhad heeft ze toen een wereld van mogelijkheden voor mij geopend. Ik zat wat vastgeroest in bepaalde pigmenten en machines, simpelweg omdat ik geen andere kennis had dan die van mijn trainingen. Ik ben mijzelf daarna gaan verdiepen in alles wat met pmu te maken heeft.

Op het eerste gezicht lijkt voor veel mensen ons vak easy, een paar wenkbrauwen op het hoofd plakken en ‘that’s it’. Het is natuurlijk veel meer dan dat! Het is kijken naar de huid, het haar, ondertonen, het gezicht, de spieren en botstructuur, het begrijpen van machines, welke naalden wanneer te gebruiken, bijblijven met de nieuwste technieken, het begrijpen van pigmenten etc.

Ik ben dus simpel gezegd een “vakgekkie” in de praktijk en de dames van Amavi zijn dat idem maar dan aan de technische kant van ons vak. Dit is zo belangrijk! Dat maakt dan ook dat we waardevolle informatie kunnen delen met jullie en Amavi wil een (kennis) platform voor PMU creëren waar we dit samen kunnen doen.

So stay tuned en volg ons allebei voor belangrijke tips, tricks en kennis zonder dat je aan 1 product vastzit maar waarbij het juist een bredere kijk op de zaken biedt. Heb je vragen of onderwerpen waar je graag meer over wilt weten laat het ons weten.

Wil je graag meer informatie over producten en dergelijken: Klik dan hier

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.