a

Menu

Xion Mini Microbeau unboxing

Hey collega’s,

Hield ik een paar jaar geleden nog van de hele dag kleding shoppen, inmiddels is dit omgeslagen in alles wat met PMU te maken heeft.

Eén van mijn pmu apparaten is de Xion S, van alle pmu machines die ik heb geprobeerd is dit een van de meest betrouwbare en stabiele apparaten met veel mogelijkheden. Toen de Xion Mini uitkwam begon het meteen te kriebelen.

Na een lange dag ben ik soms toe aan een lichtere machine. Alhoewel beide Xion’s ergonomisch ontworpen zijn vind ik het fijn om te kunnen switchen. Bij een rijpere huid vind ik een zachtere slag en lichter apparaat safer. Voordat ik de Xion Mini hebt aangeschaft mocht ik hem uitproberen in de prachtige salon van Nehir, waarna ik de machine vrijwel direct heb aangeschaft bij @amavipmu. Hij lag uiteraard gezellig verpakt en een dag later in de bus. Ik ben weer verliefd 😍 Licht in de hand, weinig trilling, stabiele motor, zachte slag en dus zeer geschikt voor PMU.

En hebben jullie deze machine al geprobeerd?

Binnenkort posten we de verschillen tussen de Xion Mini en de Xion S.

Liefs Thirza

Bekijk de video hier

Lees de originele blog hier