a

Menu

Pigmenten voor permanente make up

Klik hier om de reels te bekijken

Pigmenten voor permanente make up (Biotek, permablend, Labina, Quantum etc)

Permanente make up pigmenten organisch of anorganischWat zijn pigmenten nou eigenlijk?

Wat zijn pigmenten?

Pigmenten worden gebruikt bij permanente make up om kleur aan te brengen in de bovenste laag van de lederhuid. Het zijn in feite kleurstoffen die speciaal zijn ontwikkeld voor het inbrengen in de huid.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tonen, variërend van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren.

Organisch en Anorganisch

Er zijn twee soorten pigmenten die worden gebruikt bij permanente make up: organische en anorganische pigmenten. Alhoewel beide tegenwoordig volledig geproduceerd worden in laboratorium zijn er verschillen in de pigmenten die belangrijk zijn voor het kiezen van de juiste pigment voor jouw klant.

Organische pigmenten zijn gemaakt van plantaardige materialen en hebben een helderere kleur, maar vervagen sneller dan anorganische pigmenten. Anorganische pigmenten zijn gemaakt van mineraalmaterialen en hebben een langere levensduur, maar soms een minder heldere kleur.

  • En wat zijn dan hybride pigmenten?

Hybride pigmenten zijn een mix van organische en anorganische pigmenten. Ze zijn ontwikkeld om de voordelen van beide soorten pigmenten te combineren en zo een betere prestatie te kunnen bieden voor permanente make-up toepassingen.

Wij vinden het belangrijk om te kiezen voor pigmenten van hoge kwaliteit, omdat ze veilig in gebruik moeten zijn. Daarnaast werken we met pigmenten die hypoallergeen zijn om allergische reacties te voorkomen. Daarom werken wij met gecertificeerde pigmenten van van o.a Biotek die verkrijgbaar zijn bij Amavi pmu en zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

In mei hebben we met eigen ogen mogen zien hoe Biotek zijn pigmenten produceert. Een streng hygiënisch proces om zo de beste kwaliteit te bieden voor pmu artiesten en hun klanten.

SLeuk feitje: Speciale formule

Biotek heeft een speciale 🥼 🧪 formule ontwikkeld waarbij de kleuren samen vervagen.

*Wat houdt dat in?
Bij sommige andere merken die deze formule niet hebben, zien we vaak terug dat wenkbrauwen na verloop van tijd verkleuren.
Stel een pigment is opgebouwd uit de kleuren geel, rood en zwart. Dan zijn dit 3 losse moleculen. Dan vervaagt eerst geel, daarna rood, en na verloop van tijd zwart.

Bij biotek hebben ze een formule ontwikkelt waarbij de kleuren 1 molecule zijn, en dus permanente make up in z’n geheel vervagen dus op langer termijn geen verkleuring geeft maar puur en alleen vervaagt.

Klik hier > www.amavi-pmu.com < om jouw favoriete pigmenten te scoren bij Amavi PMU.