Kanker, chemo en permanente make up?

Nog altijd komen er jaarlijks veel aanvragen van patiënten die net hebben gehoord dat zij kanker hebben. Ontzettend verdrietig nieuws, waar heel veel emoties bij gepaard zijn, heel veel geregel maar ook vaak de zorg lieve help, wat gebeurd er als ik al mijn haren kwijt raak?

Naast prachtige pruiken, waarvoor ik jullie naar Edwin van Esta haarmode in Winterswijk verwijs, kunnen wij jou helpen jouw natuurlijke look te behouden dmv permanente make up wenkbrauwen. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland voor het behandelen van chemo patiënten.

Hoe werkt het?

Zodra jij hebt gehoord dat je kanker hebt en je behandeld zult worden, neem dan zsm contact op. Ondanks een gemiddelde wachttijd van 3 maanden maken we voor JOU altijd plek! Omdat je het simpelweg waard bent en al genoeg zal moeten doorstaan. Hoe dan ook wensen we jou het allerbeste.

Lieve groet Thirza

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.