a

Menu

Behandelingen Thirza Dekker PMU

Permanente make up 

Permanente make-up,  is een behandeling waarbij pigmenten in de lederhuid worden geplaatst met behulp van een apparaat met een zeer fijne naald. Hoewel de techniek vergelijkbaar is met die van een tatoeage, is het doel van PMU anders. Het wordt gebruikt om op een subtiele en natuurlijke manier pigmenten in de bovenste laag van de huid aan te brengen en zo de natuurlijke contouren van het gezicht te versterken.
In onze studio bieden we verschillende stijlen wenkbrauwen aan, waaronder Powder Brows, hairstrokes of een combinatie van beide technieken. Daarnaast bieden we ook verschillende stijlen en technieken voor eyeliners en lippen. Als je geïnteresseerd bent maar twijfelt, nodigen we je graag uit voor een intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Bovendien bieden wij ook medische behandelingen aan. Als je bijvoorbeeld binnenkort chemotherapie ondergaat en je bang bent dat je je haar en uitdrukking verliest, staan we klaar om je te helpen.
Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je natuurlijke schoonheid te verbeteren en je uitdrukking te behouden, is PMU een uitstekende optie. Thirza denkt graag met je mee om de beste behandeling voor jou te vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Om meer van ons werk te bekijken kunt u een kijkje nemen op onze social media accounts Instagram en Facebook thirzadekker.nl.

Tattoos & fineline tattoos

 

Fine line tattoos zijn een populaire vorm van minimalistische tatoeages die vaak worden gezien als sieraad op het lichaam. In tegenstelling tot permanente make-up, worden fine line tattoos dieper in de huid gezet waardoor ze permanent zijn. Als PMU-artiest zijn we gewend om zeer precies te werken met dunne naalden, wat ons goed voorbereidt op het zetten van fijne lijntjes.
Het belangrijkste verschil tussen PMU en fine line tattoos is dus dat PMU pigmenten alleen in de bovenste laag van de huid worden aangebracht en na verloop van tijd vervagen. Fine line tattoos daarentegen worden dieper in de huid gezet en zullen permanent blijven.
Bij het zetten van bepaalde fine line tattoos is het belangrijk om de tatoeage zo fijn en gedetailleerd mogelijk te maken. Omdat fijne lijntjes gemakkelijk vervagen of vervormen, is het aanbevolen om regelmatige bijwerk sessies te plannen om de tatoeage er altijd op zijn best uit te laten zien.
Als ervaren PMU-artiesten weten we hoe we de fijne lijntjes in een fine line tattoo zo subtiel en gedetailleerd mogelijk kunnen maken. We werken uiterst secuur en precies om de beste resultaten te bereiken. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over fine line tattoos of als je geïnteresseerd bent in het laten zetten van een tatoeage.

 

Brows & Lashes by Janaya

Brow shaping

Ontdek de perfecte wenkbrauw behandelingen voor jouw unieke stijl bij ons! Bij onze Brow Shaping behandelingen creëren we prachtig in shape gebrachte wenkbrauwen die jou helemaal happy maken. Na een korte bespreking van jouw wensen en mogelijkheden, gebruiken we wax en een pincet om te shapen en te epileren. We knippen jouw wenkbrauwhaartjes in model en voegen de finishing touch toe met een potlood of poeder. Jij bent klaar voor het weekend!

Classic Brows

Wil je iets meer dan alleen shaping? Probeer dan onze Classic Brows behandeling, waarbij we naast het shapen ook jouw wenkbrauwen verven. We bepalen samen de juiste kleur om een natuurlijk effect te creëren. De verf blijft ongeveer 1 tot 2 dagen zichtbaar op de huid en 3 tot 4 weken op de haartjes.

Hybrid Brows

Wil je een langduriger effect? Probeer dan onze Hybrid Brows behandeling. Hierbij creëren we een ombre powder brow look die tot wel 7 weken zichtbaar blijft op de haartjes. Ideaal voor een vettere huid of als je allergisch bent voor Henna.

 

 

Brow tinting

En als je alleen jouw wenkbrauwen wilt verven, dan kan dat natuurlijk ook met onze Brow Tinting behandeling. Samen bepalen we de beste tint en indien gewenst voegen we nog een finishing touch toe met brow make-up. De verf blijft gemiddeld 1 tot 2 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 3 tot 4 weken op de haartjes.
Boek nu jouw Brow behandeling bij ons en ontdek de perfecte wenkbrauwen voor jouw unieke stijl!
 
Lashlifting
Ben jij op zoek naar een manier om je wimpers te laten stralen zonder dat je dagelijks mascara hoeft te gebruiken? Dan is een wimperlift behandeling dé oplossing voor jou! Met deze populaire behandeling krijg je prachtige, natuurlijk ogende wimpers die tot wel 6 tot 8 weken mooi blijven.
Bij een wimperlift behandeling worden je eigen wimpers gelift, gekruld en geverfd. Het resultaat is een open blik en vollere, gekrulde wimpers zonder extensions of wimperstrips. De behandeling is geschikt voor alle wimpertypes en kan zelfs worden toegepast bij korte of rechte wimpers.