a

Menu

Wie is Thirza Dekker

Permanente make up en tattoos

Thirza Dekker

Bij Thirza ben je aan het juiste adres voor een professionele en stijlvolle look die perfect bij jou past. Als award-winning PMU en fineline specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van wenkbrauwen en make-up, weet Thirza als geen ander hoe ze het beste uit iemands gezicht kan halen.

Thirza begon haar carrière in 2001 als visagiste bij Mieke Petiet in Amsterdam. Door de jaren heen heeft ze diverse beauty opleidingen gevolgd en zich in 2017 gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up bij de PMU Academie in Nederland. Nationaal en internationaal heeft Thirza zich laten bijscholen bij gerenommeerde namen zoals Perfect Lines in Polen, Katarzyna Teresiak, Browdaddy en Irma Hulscher.

Thirza is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van permanente make-up. Door haar constante vernieuwing en verfijning van haar stijl en vaardigheden, weet ze jouw natuurlijke schoonheid op de meest perfecte manier naar voren te laten komen. 

Bij Thirza staat hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk om bij het laten zetten van PMU altijd te controleren of de studio een vergunning heeft. Je kunt dit eenvoudig doen op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Een vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

Laat Thirza jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen en geniet van een professionele, stijlvolle look die perfect bij jou past!

Thirzadekker.nl instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.